(untitled) (Филологические заметки, 2019)
Prispevek skuša utemeljiti, zakaj se iste sestavine v novejših leksemih enkrat izrazijo kot besedne zveze in drugič kot zloženke. Utemeljitev mora temeljiti na strukturnopomenski in skladenjski razlagi. Izsledki so uporabni za slovarske razlage tovrstne novejše leksike.